It ain’t Texas style but it’s next best thing: Macedonian brisket. Домашни јунешки гради, сол и пипер и 6 часа во рерна на 130С. Одлично и сочно за прв пат. Јунецот наместо 18м, бил 9м и немаше доволно мрсен слој од горе. Можеше уште некој час да помине на 100С и позатворен со пекарска хартија наместо алуминиумска. Тоа за следен пат.